Visszajelzések

visszajelzesek

23 thoughts on “Visszajelzések

 • 2009/05/21 at 08:48
  Permalink

  Kedves Teodóra!

  Köszönöm szépen az anyagot, egyelőre fel sem tudom fogni, hogy milyen hatalmas segítséget adtál nekem! Még most sem tértem teljesen magamhoz:)
  A következő találkozásig szeretetteljes üdvözletemet küldöm Neked!

 • 2010/01/16 at 08:52
  Permalink

  Kedves Teodóra!

  Sokáig fogalmaztam magamban mit éltem át nálad, de többnyire túlcsorduló hálát érzek.
  Katartikus élmény volt számomra az ott töltött idő, életem meghatározó eseménye. Térképet, s iránytűt adtál kezembe az életutamat tekintve. Megnyugtattál felmerülő kételyeimmel kapcsolatban, tanácsaiddal beépültél a mindennapjaimba, s szívem szerint mindenkinek téged adnálak ajándékba.
  Köszönöm, hogy arra áldozod az idődet, hogy átadd a megszerzett és folyamatosan bővülő ismeretanyagodat, mellyel sokunknak segítséget tudsz nyújtani. Nem volt olyan kérdésem, amire ne tudtál volna válaszolni. Éreztem, hogy jó lesz, de ez annál sokkal több volt.
  Hálás köszönet minden mondatodért!

  Üdvözlettel, Besztercei Enikő

 • 2010/09/08 at 09:03
  Permalink

  VÉGRE TALÁLTAM EGY NAGYTUDÁSÚ ASZTROLÓGUST! Ha kíváncsi vagy arra, hogy miben lehetnél a legjobb, a legsikeresebb, miben tudnád a Benned lévő (általad már felfedezett és még felfedezetlen) tehetségeket kibontakoztatni, hogy mik azok a betegségek, veszélyek, amelyekre jó odafigyelni az életedben, ha kíváncsi vagy a párkapcsolataidra, akkor feltétlenül menj el egy asztrológushoz! Én nagyon szerencsésnek tartom Magam amiatt, hogy a sors Csík Teodórához sodort, mert általa nagyon hitelessé és egzakttá vált a szememben az asztrológia, amelynek a valós tényeket feltáró lehetőségeiben – valljuk be őszintén – sokan kételkednek, ahogy azt Én is tettem addig amíg azokat meg nem tapasztaltam az elemzés során. Teó olyan asztrológus, aki kb. 40 éve foglalkozik ezzel a területtel, és nagyon lelkiismeretes, szeretetével, empátiájával, nagy tudásával és tapasztalatával a leghasznosabb életvezetési tanácsokkal lát el a horoszkópod alapján. Elemzése nagyon részletes, 3-4 órán keresztül mesél sokrétűen a lehetőségeidről, és nem marad olyan kérdésed, amelyre ne kapnál választ! Számomra a legkatartikusabb élmény az volt, hogy mindamellett, hogy megtudtam mire vagyok predesztinált ebben az életben, hiteles és aprólékos leírást kaptam a családtagjaim, a barátaim és a korábbi partnereim személyiségeiről. Itt tűnt el az asztrológiában való kételkedésem utolsó cseppje, hiszen ha a horoszkópom ennyire valósághűen képes megmutatni a Velem kapcsolatban lévők tulajdonságait és az életemben betöltött szerepeiket, akkor az asztrológiának mindenképpen egy fantasztikus tudománynak kell lennie! Szóval feltétlenül ajánlom Teodórát.

  Gy. Ági

 • 2011/06/25 at 09:08
  Permalink

  Nem tudom, hogy milyen célból szeretnél asztrológust. Ha nem jövőbelátást szeretnél, hanem mély elemzést, akkor keresd meg Csík Teodórát, ő azon kevés emberek egyike, akiket tiszta szívvel merek ajánlani. Nekem nagyon sokat segített nagyon nehéz élethelyzetekben is rávilágítani az összefüggésekre. Az elemzés 25 ezer forintba kerül, ami talán soknak tűnik, de ha van rá pénzed, akkor ne sajnáld rá, nagyon megéri az árát. Az analízist szóban mondja el neked, és ha kéred, akkor felveszi mp3-ra, azt áttudod venni pendrive-ra, amit bármikor újrahallgathatsz (nem is árt, mert kb. 4 óra az elemzés, képtelenség mindent megjegyezni).
  Sofiel

 • 2012/03/09 at 09:10
  Permalink

  Csík Teodórát ajánlom, mert lelkiismeretes, igen széleskörű alapos tudással rendelkezik. Tanárnak kitűnő, mert türelmesen, logikusan magyaráz, ok-okozati összefüggéseket értelmez. 2012 március óta járok hozzá asztrológiát tanulni, és óráról órára meglep az a professzionális rendszer amit oktat. Az anyagon kívül sok érdekes információt is kapok. Igazán nagyszerű órákat ad, és nem utolsósorban érzem a fejlődést, ami egy ilyen nagy anyagnál ennyi idő után meglepő. Nem „bulvár asztrológiát” tanít, hanem a hagyományos európai módszereket oktatja. A horoszkópokat a Placidus féle házbeosztás segítségével építjük fel. Ezenkívül precízen és érthetően adja át a nagy elemzési tapasztalatán alapuló speciális leolvasási technikáit, természetesen az ezekkel kapcsolatos felfedezéseit is, amelyek a gyakorlatban nagyon jól működnek . A város központjában, személyes barátságban telnek az óráink.
  S. Ágota

 • 2013/07/21 at 10:03
  Permalink

  Hogyan találkoztunk? Csík Teodórához nem ajánlások útján kerültem hanem késztetést éreztem hogy megtudjam merre tartok, hogy jó –e az az irány amin haladok az életben, és hogy megvizsgáljam, hogy ki is vagyok a horoszkóp tükrében. Böngésztem a neten és valahol rátaláltam véletlenszerűen, de ki tudja, lehet, hogy nem is véletlenül. A megfelelő szakemberhez kerültem, ezt biztosan állíthatom, úgy vélem Teodóra mestere a szakmájának. A legapróbb részletekbe menően nagyon alaposan elemez. A megérzéseim helyességében erősített engem meg iránymutatásaival. Mindenkinek jó szívvel ajánlom, hogy keresse meg Teodórát, ha elakad az életben és a kérdéseire hasznos segítséget adó válaszokat vár.
  G. Mariann

 • 2013/08/08 at 09:29
  Permalink

  Miután úgy éreztem évek óta, hogy egy helyben topogok, és nem tudom, hogy merre van a helyes irány, rászántam magam egy asztrológiai elemzésre, annak a reményében, hogy az segítségemre lesz. “Véletlenül” találtam rá Csik Teodórára. A horoszkópom elemzése olyan pontossággal fedte le az életemet, késztetéseimet, problémáimat, nehézségeimet, sikereimet, kapcsolataimat, amely hitelessé tette az útmutatást is arra vonatkozóan, hogy merre érdemes tovább lépnem, mit kell erősítenem Magamban a küldetésem betöltése érdekében. Hálás vagyok érte Teodórának és szívből ajánlom Őt mindenkinek aki hasonló problémával küzd.
  H. P.

 • 2013/12/04 at 09:34
  Permalink

  Évek óta Teó készíti el a szoláromat, és a születésnapom környékén alig várom, hogy megkapjam a felvételt – régebben kazettán, most már mp3 formátumban. A meghallgatás önmagában 4 óra. Hogy Ő mennyit dolgozott vele? Azt nem tudom, de gondolom minimum kétszer ennyit. A tartalom mindig ül!
  Teó sosem jövendöl! Teó sosem akar befolyásolni! Mindig lehetőségekről, esélynövekedésekről beszél. Mindig pozitívan fogalmaz. Mindig a megoldást keresi, a rossz fényszögek hatásának enyhítésére tanácsot ad. Az univerzum üzenetét közvetíti, amit szabad akaratom szerint hallgatok meg és szabadon döntök arról, hogy mennyire fogadom meg a hallottakat. Holnap kapom a legújabb szolárom…….

  Cs. Szabolcs

 • 2014/07/20 at 09:41
  Permalink

  Az utamon elakadtam, és valahogy úgy éreztem, hogy az asztrológia lehet az, ami segíthet nekem. A neten böngésztem, és tudom, hogy nem véletlenül találtam Rád.
  Amit Nálad átéltem az elemzés során, arra nem találok szavakat! Tudásod teljességgel lenyügözött!
  Minden kérdésemre tudtad a választ. Még a fel nem tett kérdésre is…
  Megdöbbentő volt számomra, hogy teljesen egzakt jellemzést adtál nemcsak rólam, hanem családtagjaimról, korábbi kapcsolataimról, főnökömről is.
  Az általad készített horoszkóp pontosan fedte le az életemet, a sikereimet, nehézségeimet, így teljesen hitelessé tette számomra az elemzést.
  Nagyon hálás vagyok Neked és szívből ajánlak Téged ismerőseimnek.
  Köszönök mindent.

 • 2014/09/22 at 09:46
  Permalink

  Kedves Teóka!

  Még egyszer szeretném megköszönni azt a rengeteg hasznos információt, amelyet adtál. Mindig is éreztem, merre kell mennem, viszont rendkívül sokat segítettél, hogy melyek azok a pályák, amelyeken kiemelkedő sikereket érhetek el. Mélyen érezzük mi is a mi küldetésünk viszont az évek során hajlamosak vagyunk mások véleményére többet adni, mintsem hogy magunkra és a szívünkre hallgassunk. Segítettél visszatalálni erre az ösvényre, amelyet már születésemkor “kijelöltem” magamnak. Konkréten amíg hallgattam az elemzést bevillantak gyerekkori emlékek, s kezdett összeállni a kép. Mert már akkor is tudattalanul olyan játékokat, szerepeket játszottam, amelyek valójában a felnőttkori hivatásomra “készítettek” fel. Csak ugye ahogy cseperedünk sokan sokmindent elkövetnek hogy letérjünk az útról. Mi pedig hagyjuk. Szívből ajánlom Teót mindenkinek!

 • 2015/01/09 at 09:49
  Permalink

  Egyszerűen még most is kiráz a hideg attól, amit átéltem nálad! Nem ajánlás útján kerültem hozzád, az interneten találtam rád.
  Valójában nem vártam túl sokat a találkozásunktól és az asztrológiától, azonban teljes mértékben pozitívan csalódtam!
  Egy igazi zseni vagy! Hihetetlen, hogy nemcsak rólam, hanem az életemben kiemelkedő szerepet betöltő/betöltött személyekről is részletes és teljesen helytálló jellemzést tudtál adni.
  Nagyon szimpatikus volt, hogy a pozitív lehetőségek mellett, a negatív aspektusokra is felhívtad a figyelmem.
  Tiszta szívből ajánlani tudlak mindenkinek, mivel egy rendkívül profi és lelkiismeretes szakember vagy!
  Igazi mestere vagy az asztrológiának. 🙂
  Nagyon köszönöm az útmutatást és a pozitív megerősítést! Hálás vagyok mindenért, amit tőled kaptam. 🙂

 • 2015/07/07 at 09:52
  Permalink

  Helyén van a cikk, van benne pár találó mondat.
  Üdv!

 • 2016/06/28 at 09:56
  Permalink

  Csík Teodóra asztrológus, már több mint egy évtizede nélkülözhetetlen „családtagunk”. Évről évre a szolár képleteink megalkotásával a minden napjainkat teszi értékesebbé és tudatosabban tudjuk élni az életet. Sok esetben sebészi precizitással mutat rá olyan apró részletekben gazdag összefüggésekre , amelyeknek a valóság hűségéhez nem fér kétség, és amelyek sorsfordítóak lehetnek.

  Nem véletlen, hogy elemzései annyira fontosak mindannyiunknak .

  Köszönjük Teo!

 • 2016/07/09 at 09:58
  Permalink

  Drága Theo!

  Sokadszorra ülök le megírni, mit is jelent és jelentett nekem az Általad elém tárt varázslatos tudományterület, valamint az információk tárháza.
  Nem könnyű és nem egyszerű ezt szavakba foglalni.
  Találkozásaink alkalmával ámulatba ejtett
  – ez a mindenféle világnézeteket, szemléleteket átélő tudomány, melynek hitelességét már önnönmaga többezer-éves létezése is bizonyítja (az elhangzottakon túl)
  – ….lenyűgöző, páratlan előadásmódod, mely során a magyar nyelv csodálatos, rég elfeledett szófordulatait használva világítod meg életem útját, segítve ezáltal saját magam és velem történt és történő dolgok mélyebb megismerését;…..számomra öröm és külön élvezet hallgatni az általad használt magyar nyelvet…
  – …és hát a tartalom…nehéz ezt szavakba önteni…azt kell mondjam és írjam, hogy minden egyes elhangzott szó helyén van és úgy igaz, ahogy mondod. Ott első hallásra “tátott szájjal ülve ..aha… érzés” kerít hatalmába, majd itthon újra és újra meghallgatva olyan további plusz információkat, iránymutatásokat hallok még ki szavaidból, melyek “élőben” fel sem tűntek.
  Tanácsaidat megfogadva, azok mentén cselekedve már az elmúlt 1hónapban pozitív változások sorát tudtam elindítani életemben.

  Nagyon köszönöm.
  Remélem, még sok találkozásunk lesz! (még ha olykor nem is olyan könnyű időpontot összehozni).

  Szeretettel gondolok Rád, és hívlak holnap.

 • 2017/06/21 at 19:54
  Permalink

  Májusban tekertem a biciklipedált a Margitszigeti bejárónál és az úton kacsázva méláztam el, hogy a közelgő születésnapom után vajon milyen időszak köszön rám? Kiváncsiság. De vajon jó-e ez az irány, hogy legyen mégis, ha máshogy? Senki sem tudja.. Családalapítás, új munkahely, utazások, nehézségek..Újabb gyertya a tortán. És élesen kihallatszott az uszodából a sípszó. Jött vele az ihlet, hogy megkeresem Teodórát, akit még nem ismertem személyesen. Sosem voltam korábban nála. Vékony jég a téma, ha az ember megbizható asztrológust keres. Hiszen mindenki azt keres, ha már van olyan bátor és feltárja magát – önmaga előtt is.
  Rendkívül pozítiv benyomásom volt Teóról az első rövid beszélgetésünk után már. Lenyűgöző az a tudás, amit birtokol. És a hitelessége megkérdőjelezhetetlen számomra. Olyan pontossággal tudta az életemben lévő szereplőket és eseményeket elhelyezni, hogy a nem létező kétségeim is elpárologtak. És minden beszélgetés alkalmával úgy éreztem, hogy mindent félretéve látja, hogyan tud lendületet adni, ami kimozdítja az embert a holtpontról. Ő tökéletes választás a bizalmatlanabb jelentkezőknek. Hatása alatt voltam sokáig, jó értelemben. Hála, köszönet!
  Klementisz Bogika

 • 2017/08/08 at 16:28
  Permalink

  Kedves Teó.
  Többet ért veled a pár órás beszélgetés, mint a pszichológusommal egy éves intenzív közös munka.
  Mindent köszönök: Mészáros Ildikó

 • 2018/01/17 at 19:58
  Permalink

  Kedves Teodóra!

  Úgy érzem, hihetetlen és különleges ajándékot kaptam az élettől, hogy megismerhettelek Téged!
  Elmondtad nekem mindazt, -utánozhatatlan szófordulatokkal, a magyar nyelv csodálatosan gazdag szókincsét művészi szinten alkalmazva, -amit eddig is tudtam magamról, de azt hittem, ezek az álmaimban léteznek.
  Te nem kérdeztél semmit a születési dátumon kívül, és négy és fél órán keresztül meséltél a múltamról, a jelenemről, a jövőmről, a lehetőségeimről.

  Nagyon köszönöm az útmutatást!
  Már néhány hét elteltével is pozitív változások egész sora történik bennem, és így körülöttem is:)

  Szeretném meghallgatni az elemzés második részét is, amennyiben lehetséges, és időd engedi.
  Akkor megyek, amikor mondod:)

  Szeretettel ölellek, és nagyon várom, hogy újra láthassalak!

  Viki

 • 2018/02/10 at 19:58
  Permalink

  Drága Teókám,
  a Jó Isten áldjon meg a segítségedért.
  A férjem üzenete várt, azt álmodta, hogy az asztrológia után visszamentem,
  és jól voltam. És ami nagy szó, hogy I love you.
  Azt hiszem megmentetted Te és a Manasa az életem.
  Berni.

 • 2018/04/04 at 19:57
  Permalink

  Kedves Teodóra!

  Hihetetlen utazás, ragyogás, megfizethetetlen bölcsesség,
  jóakarat, CSAKIS és KIZÁRÓLAG a “Mennyország felé” kövezve,
  KÖSZÖNÖM!

  Szeretettel, hálás öleléssel,

  Viktória 2018

 • 2018/04/21 at 16:40
  Permalink

  Kedves Teó , téged receptre kéne felírni. ) Haris ildikó

 • 2018/04/21 at 19:54
  Permalink

  Teó, nekem nagyon bejön a stílusod és a mondandód, hihetetlen, hogy ezek a vonalak a papíron mennyire tükrözik a valóságot, és hogy te hogyan tudod ezt interpretálni az embereknek.
  Ancsa

 • 2018/04/21 at 19:56
  Permalink

  Drága Teóka!
  Elértem a baseli vonatot így most válaszolok. NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM MÉG EGYSZER FANTASZTIKUS TUDÁSODAT ES A JÓINDULATODAT IRÁNTAM.
  Úgy néz ki, hogy az átküldöttek működnek, de csak este tudom meghallgatni őket.
  AZ ISTEN ALDJON MEG EGYFOLYTABAN!!

  Hegedűs Szidi

 • 2018/05/01 at 15:05
  Permalink

  Kedves Teóka!
  Nagyon köszönöm az elemzést. Rávilágítottál a lényegre és ennek a tudásnak a birtokában már érkezik is felém a megoldás. Mégegyszer hálásan köszönöm.
  Kis Viktória

Leave a Reply