Visszajelzések

visszajelzesek

64 thoughts on “Visszajelzések

 • 2009/05/21 at 08:48
  Permalink

  Kedves Teodóra!

  Köszönöm szépen az anyagot, egyelőre fel sem tudom fogni, hogy milyen hatalmas segítséget adtál nekem! Még most sem tértem teljesen magamhoz:)
  A következő találkozásig szeretetteljes üdvözletemet küldöm Neked!

 • 2010/01/16 at 08:52
  Permalink

  Kedves Teodóra!

  Sokáig fogalmaztam magamban mit éltem át nálad, de többnyire túlcsorduló hálát érzek.
  Katartikus élmény volt számomra az ott töltött idő, életem meghatározó eseménye. Térképet, s iránytűt adtál kezembe az életutamat tekintve. Megnyugtattál felmerülő kételyeimmel kapcsolatban, tanácsaiddal beépültél a mindennapjaimba, s szívem szerint mindenkinek téged adnálak ajándékba.
  Köszönöm, hogy arra áldozod az idődet, hogy átadd a megszerzett és folyamatosan bővülő ismeretanyagodat, mellyel sokunknak segítséget tudsz nyújtani. Nem volt olyan kérdésem, amire ne tudtál volna válaszolni. Éreztem, hogy jó lesz, de ez annál sokkal több volt.
  Hálás köszönet minden mondatodért!

  Üdvözlettel, Besztercei Enikő

 • 2010/09/08 at 09:03
  Permalink

  VÉGRE TALÁLTAM EGY NAGYTUDÁSÚ ASZTROLÓGUST! Ha kíváncsi vagy arra, hogy miben lehetnél a legjobb, a legsikeresebb, miben tudnád a Benned lévő (általad már felfedezett és még felfedezetlen) tehetségeket kibontakoztatni, hogy mik azok a betegségek, veszélyek, amelyekre jó odafigyelni az életedben, ha kíváncsi vagy a párkapcsolataidra, akkor feltétlenül menj el egy asztrológushoz! Én nagyon szerencsésnek tartom Magam amiatt, hogy a sors Csík Teodórához sodort, mert általa nagyon hitelessé és egzakttá vált a szememben az asztrológia, amelynek a valós tényeket feltáró lehetőségeiben – valljuk be őszintén – sokan kételkednek, ahogy azt Én is tettem addig amíg azokat meg nem tapasztaltam az elemzés során. Teó olyan asztrológus, aki kb. 40 éve foglalkozik ezzel a területtel, és nagyon lelkiismeretes, szeretetével, empátiájával, nagy tudásával és tapasztalatával a leghasznosabb életvezetési tanácsokkal lát el a horoszkópod alapján. Elemzése nagyon részletes, 3-4 órán keresztül mesél sokrétűen a lehetőségeidről, és nem marad olyan kérdésed, amelyre ne kapnál választ! Számomra a legkatartikusabb élmény az volt, hogy mindamellett, hogy megtudtam mire vagyok predesztinált ebben az életben, hiteles és aprólékos leírást kaptam a családtagjaim, a barátaim és a korábbi partnereim személyiségeiről. Itt tűnt el az asztrológiában való kételkedésem utolsó cseppje, hiszen ha a horoszkópom ennyire valósághűen képes megmutatni a Velem kapcsolatban lévők tulajdonságait és az életemben betöltött szerepeiket, akkor az asztrológiának mindenképpen egy fantasztikus tudománynak kell lennie! Szóval feltétlenül ajánlom Teodórát.

  Gy. Ági

 • 2011/06/25 at 09:08
  Permalink

  Nem tudom, hogy milyen célból szeretnél asztrológust. Ha nem jövőbelátást szeretnél, hanem mély elemzést, akkor keresd meg Csík Teodórát, ő azon kevés emberek egyike, akiket tiszta szívvel merek ajánlani. Nekem nagyon sokat segített nagyon nehéz élethelyzetekben is rávilágítani az összefüggésekre. Az elemzés 25 ezer forintba kerül, ami talán soknak tűnik, de ha van rá pénzed, akkor ne sajnáld rá, nagyon megéri az árát. Az analízist szóban mondja el neked, és ha kéred, akkor felveszi mp3-ra, azt áttudod venni pendrive-ra, amit bármikor újrahallgathatsz (nem is árt, mert kb. 4 óra az elemzés, képtelenség mindent megjegyezni).
  Sofiel

 • 2012/03/09 at 09:10
  Permalink

  Csík Teodórát ajánlom, mert lelkiismeretes, igen széleskörű alapos tudással rendelkezik. Tanárnak kitűnő, mert türelmesen, logikusan magyaráz, ok-okozati összefüggéseket értelmez. 2012 március óta járok hozzá asztrológiát tanulni, és óráról órára meglep az a professzionális rendszer amit oktat. Az anyagon kívül sok érdekes információt is kapok. Igazán nagyszerű órákat ad, és nem utolsósorban érzem a fejlődést, ami egy ilyen nagy anyagnál ennyi idő után meglepő. Nem „bulvár asztrológiát” tanít, hanem a hagyományos európai módszereket oktatja. A horoszkópokat a Placidus féle házbeosztás segítségével építjük fel. Ezenkívül precízen és érthetően adja át a nagy elemzési tapasztalatán alapuló speciális leolvasási technikáit, természetesen az ezekkel kapcsolatos felfedezéseit is, amelyek a gyakorlatban nagyon jól működnek . A város központjában, személyes barátságban telnek az óráink.
  S. Ágota

 • 2013/07/21 at 10:03
  Permalink

  Hogyan találkoztunk? Csík Teodórához nem ajánlások útján kerültem hanem késztetést éreztem hogy megtudjam merre tartok, hogy jó –e az az irány amin haladok az életben, és hogy megvizsgáljam, hogy ki is vagyok a horoszkóp tükrében. Böngésztem a neten és valahol rátaláltam véletlenszerűen, de ki tudja, lehet, hogy nem is véletlenül. A megfelelő szakemberhez kerültem, ezt biztosan állíthatom, úgy vélem Teodóra mestere a szakmájának. A legapróbb részletekbe menően nagyon alaposan elemez. A megérzéseim helyességében erősített engem meg iránymutatásaival. Mindenkinek jó szívvel ajánlom, hogy keresse meg Teodórát, ha elakad az életben és a kérdéseire hasznos segítséget adó válaszokat vár.
  G. Mariann

 • 2013/08/08 at 09:29
  Permalink

  Miután úgy éreztem évek óta, hogy egy helyben topogok, és nem tudom, hogy merre van a helyes irány, rászántam magam egy asztrológiai elemzésre, annak a reményében, hogy az segítségemre lesz. “Véletlenül” találtam rá Csik Teodórára. A horoszkópom elemzése olyan pontossággal fedte le az életemet, késztetéseimet, problémáimat, nehézségeimet, sikereimet, kapcsolataimat, amely hitelessé tette az útmutatást is arra vonatkozóan, hogy merre érdemes tovább lépnem, mit kell erősítenem Magamban a küldetésem betöltése érdekében. Hálás vagyok érte Teodórának és szívből ajánlom Őt mindenkinek aki hasonló problémával küzd.
  H. P.

 • 2013/12/04 at 09:34
  Permalink

  Évek óta Teó készíti el a szoláromat, és a születésnapom környékén alig várom, hogy megkapjam a felvételt – régebben kazettán, most már mp3 formátumban. A meghallgatás önmagában 4 óra. Hogy Ő mennyit dolgozott vele? Azt nem tudom, de gondolom minimum kétszer ennyit. A tartalom mindig ül!
  Teó sosem jövendöl! Teó sosem akar befolyásolni! Mindig lehetőségekről, esélynövekedésekről beszél. Mindig pozitívan fogalmaz. Mindig a megoldást keresi, a rossz fényszögek hatásának enyhítésére tanácsot ad. Az univerzum üzenetét közvetíti, amit szabad akaratom szerint hallgatok meg és szabadon döntök arról, hogy mennyire fogadom meg a hallottakat. Holnap kapom a legújabb szolárom…….

  Cs. Szabolcs

 • 2014/07/20 at 09:41
  Permalink

  Az utamon elakadtam, és valahogy úgy éreztem, hogy az asztrológia lehet az, ami segíthet nekem. A neten böngésztem, és tudom, hogy nem véletlenül találtam Rád.
  Amit Nálad átéltem az elemzés során, arra nem találok szavakat! Tudásod teljességgel lenyügözött!
  Minden kérdésemre tudtad a választ. Még a fel nem tett kérdésre is…
  Megdöbbentő volt számomra, hogy teljesen egzakt jellemzést adtál nemcsak rólam, hanem családtagjaimról, korábbi kapcsolataimról, főnökömről is.
  Az általad készített horoszkóp pontosan fedte le az életemet, a sikereimet, nehézségeimet, így teljesen hitelessé tette számomra az elemzést.
  Nagyon hálás vagyok Neked és szívből ajánlak Téged ismerőseimnek.
  Köszönök mindent.

 • 2014/09/22 at 09:46
  Permalink

  Kedves Teóka!

  Még egyszer szeretném megköszönni azt a rengeteg hasznos információt, amelyet adtál. Mindig is éreztem, merre kell mennem, viszont rendkívül sokat segítettél, hogy melyek azok a pályák, amelyeken kiemelkedő sikereket érhetek el. Mélyen érezzük mi is a mi küldetésünk viszont az évek során hajlamosak vagyunk mások véleményére többet adni, mintsem hogy magunkra és a szívünkre hallgassunk. Segítettél visszatalálni erre az ösvényre, amelyet már születésemkor “kijelöltem” magamnak. Konkréten amíg hallgattam az elemzést bevillantak gyerekkori emlékek, s kezdett összeállni a kép. Mert már akkor is tudattalanul olyan játékokat, szerepeket játszottam, amelyek valójában a felnőttkori hivatásomra “készítettek” fel. Csak ugye ahogy cseperedünk sokan sokmindent elkövetnek hogy letérjünk az útról. Mi pedig hagyjuk. Szívből ajánlom Teót mindenkinek!

 • 2015/01/09 at 09:49
  Permalink

  Egyszerűen még most is kiráz a hideg attól, amit átéltem nálad! Nem ajánlás útján kerültem hozzád, az interneten találtam rád.
  Valójában nem vártam túl sokat a találkozásunktól és az asztrológiától, azonban teljes mértékben pozitívan csalódtam!
  Egy igazi zseni vagy! Hihetetlen, hogy nemcsak rólam, hanem az életemben kiemelkedő szerepet betöltő/betöltött személyekről is részletes és teljesen helytálló jellemzést tudtál adni.
  Nagyon szimpatikus volt, hogy a pozitív lehetőségek mellett, a negatív aspektusokra is felhívtad a figyelmem.
  Tiszta szívből ajánlani tudlak mindenkinek, mivel egy rendkívül profi és lelkiismeretes szakember vagy!
  Igazi mestere vagy az asztrológiának. 🙂
  Nagyon köszönöm az útmutatást és a pozitív megerősítést! Hálás vagyok mindenért, amit tőled kaptam. 🙂

 • 2015/07/07 at 09:52
  Permalink

  Helyén van a cikk, van benne pár találó mondat.
  Üdv!

 • 2016/06/28 at 09:56
  Permalink

  Csík Teodóra asztrológus, már több mint egy évtizede nélkülözhetetlen „családtagunk”. Évről évre a szolár képleteink megalkotásával a minden napjainkat teszi értékesebbé és tudatosabban tudjuk élni az életet. Sok esetben sebészi precizitással mutat rá olyan apró részletekben gazdag összefüggésekre , amelyeknek a valóság hűségéhez nem fér kétség, és amelyek sorsfordítóak lehetnek.

  Nem véletlen, hogy elemzései annyira fontosak mindannyiunknak .

  Köszönjük Teo!

 • 2016/07/09 at 09:58
  Permalink

  Drága Theo!

  Sokadszorra ülök le megírni, mit is jelent és jelentett nekem az Általad elém tárt varázslatos tudományterület, valamint az információk tárháza.
  Nem könnyű és nem egyszerű ezt szavakba foglalni.
  Találkozásaink alkalmával ámulatba ejtett
  – ez a mindenféle világnézeteket, szemléleteket átélő tudomány, melynek hitelességét már önnönmaga többezer-éves létezése is bizonyítja (az elhangzottakon túl)
  – ….lenyűgöző, páratlan előadásmódod, mely során a magyar nyelv csodálatos, rég elfeledett szófordulatait használva világítod meg életem útját, segítve ezáltal saját magam és velem történt és történő dolgok mélyebb megismerését;…..számomra öröm és külön élvezet hallgatni az általad használt magyar nyelvet…
  – …és hát a tartalom…nehéz ezt szavakba önteni…azt kell mondjam és írjam, hogy minden egyes elhangzott szó helyén van és úgy igaz, ahogy mondod. Ott első hallásra “tátott szájjal ülve ..aha… érzés” kerít hatalmába, majd itthon újra és újra meghallgatva olyan további plusz információkat, iránymutatásokat hallok még ki szavaidból, melyek “élőben” fel sem tűntek.
  Tanácsaidat megfogadva, azok mentén cselekedve már az elmúlt 1hónapban pozitív változások sorát tudtam elindítani életemben.

  Nagyon köszönöm.
  Remélem, még sok találkozásunk lesz! (még ha olykor nem is olyan könnyű időpontot összehozni).

  Szeretettel gondolok Rád, és hívlak holnap.

 • 2017/06/21 at 19:54
  Permalink

  Májusban tekertem a biciklipedált a Margitszigeti bejárónál és az úton kacsázva méláztam el, hogy a közelgő születésnapom után vajon milyen időszak köszön rám? Kiváncsiság. De vajon jó-e ez az irány, hogy legyen mégis, ha máshogy? Senki sem tudja.. Családalapítás, új munkahely, utazások, nehézségek..Újabb gyertya a tortán. És élesen kihallatszott az uszodából a sípszó. Jött vele az ihlet, hogy megkeresem Teodórát, akit még nem ismertem személyesen. Sosem voltam korábban nála. Vékony jég a téma, ha az ember megbizható asztrológust keres. Hiszen mindenki azt keres, ha már van olyan bátor és feltárja magát – önmaga előtt is.
  Rendkívül pozítiv benyomásom volt Teóról az első rövid beszélgetésünk után már. Lenyűgöző az a tudás, amit birtokol. És a hitelessége megkérdőjelezhetetlen számomra. Olyan pontossággal tudta az életemben lévő szereplőket és eseményeket elhelyezni, hogy a nem létező kétségeim is elpárologtak. És minden beszélgetés alkalmával úgy éreztem, hogy mindent félretéve látja, hogyan tud lendületet adni, ami kimozdítja az embert a holtpontról. Ő tökéletes választás a bizalmatlanabb jelentkezőknek. Hatása alatt voltam sokáig, jó értelemben. Hála, köszönet!
  Klementisz Bogika

 • 2017/08/08 at 16:28
  Permalink

  Kedves Teó.
  Többet ért veled a pár órás beszélgetés, mint a pszichológusommal egy éves intenzív közös munka.
  Mindent köszönök: Mészáros Ildikó

 • 2018/01/17 at 19:58
  Permalink

  Kedves Teodóra!

  Úgy érzem, hihetetlen és különleges ajándékot kaptam az élettől, hogy megismerhettelek Téged!
  Elmondtad nekem mindazt, -utánozhatatlan szófordulatokkal, a magyar nyelv csodálatosan gazdag szókincsét művészi szinten alkalmazva, -amit eddig is tudtam magamról, de azt hittem, ezek az álmaimban léteznek.
  Te nem kérdeztél semmit a születési dátumon kívül, és négy és fél órán keresztül meséltél a múltamról, a jelenemről, a jövőmről, a lehetőségeimről.

  Nagyon köszönöm az útmutatást!
  Már néhány hét elteltével is pozitív változások egész sora történik bennem, és így körülöttem is:)

  Szeretném meghallgatni az elemzés második részét is, amennyiben lehetséges, és időd engedi.
  Akkor megyek, amikor mondod:)

  Szeretettel ölellek, és nagyon várom, hogy újra láthassalak!

  Viki

 • 2018/02/10 at 19:58
  Permalink

  Drága Teókám,
  a Jó Isten áldjon meg a segítségedért.
  A férjem üzenete várt, azt álmodta, hogy az asztrológia után visszamentem,
  és jól voltam. És ami nagy szó, hogy I love you.
  Azt hiszem megmentetted Te és a Manasa az életem.
  Berni.

 • 2018/04/04 at 19:57
  Permalink

  Kedves Teodóra!

  Hihetetlen utazás, ragyogás, megfizethetetlen bölcsesség,
  jóakarat, CSAKIS és KIZÁRÓLAG a “Mennyország felé” kövezve,
  KÖSZÖNÖM!

  Szeretettel, hálás öleléssel,

  Viktória 2018

 • 2018/04/21 at 16:40
  Permalink

  Kedves Teó , téged receptre kéne felírni. ) Haris ildikó

 • 2018/04/21 at 19:54
  Permalink

  Teó, nekem nagyon bejön a stílusod és a mondandód, hihetetlen, hogy ezek a vonalak a papíron mennyire tükrözik a valóságot, és hogy te hogyan tudod ezt interpretálni az embereknek.
  Ancsa

 • 2018/04/21 at 19:56
  Permalink

  Drága Teóka!
  Elértem a baseli vonatot így most válaszolok. NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM MÉG EGYSZER FANTASZTIKUS TUDÁSODAT ES A JÓINDULATODAT IRÁNTAM.
  Úgy néz ki, hogy az átküldöttek működnek, de csak este tudom meghallgatni őket.
  AZ ISTEN ALDJON MEG EGYFOLYTABAN!!

  Hegedűs Szidi

 • 2018/05/01 at 15:05
  Permalink

  Kedves Teóka!
  Nagyon köszönöm az elemzést. Rávilágítottál a lényegre és ennek a tudásnak a birtokában már érkezik is felém a megoldás. Mégegyszer hálásan köszönöm.
  Kis Viktória

 • 2018/09/01 at 09:31
  Permalink

  Kedves Teókám.

  Jelentem: járok edzésre, úszni is /mindenhová gyalog megyek/, vettem hylauronsavas minőségi krémet és kapszulát, a hajamat levágattam, vettem rá profi ápolószert. Elvégeztem egy kvantumérintés tanfolyamot Budapesten, jelentkeztem a szellemgyógyászat tanfolyamra is Gödöllőre, a találkozásunk óta elolvastam 8 könyvet és hihetetlen összefüggésekre láttam rá, készül a honlapom, adtam fel hirdetéseket is.
  A férjemtől kaptam egy hórusz szemet ábrázoló, gyémántberakásos gyűrűt, csak akkor húzom fel, ha dolgozom és megérintem a hozzám érkezőket. Rendszeresen kérem a Jóistenke segítségét és természetesen nem marad el a hálaadás sem neki:):) Vettem egy festőkészletet is, de még nem volt időm kipróbálni…Konkrétan szinte sohasem tudom már, hogy milyen nap van és hányadika:):)

  Szóval haladok az utamon, amely a Te hatékony közreműködésed nélkül sohasem lett volna számomra ennyire nyilvánvaló! Soha nem fogom tudni Neked ezt meghálálni!!! Mindenesetre minden reggel és este, amikor hálát adok a velem történtekért, Te is ott vagy a sorban a felsoroltak között:):)
  Még egyszer nagyon köszönöm Teó. )))))

  Nagy szeretettel gondolok rád: Erika 2018 Szeptember.

 • 2018/11/10 at 09:39
  Permalink

  Szia Teó,

  Először is köszönöm a mai napot! Igazán remek élmény volt téged hallgatni. Az azért elég biztató, hogy sok dolgot, amit elmondtál, az évek során én magam is pontosan éreztem, és kezdek annyira jóban lenni magammal, meg azzal, aki vagyok, hogy végül meghallgatom azt a belső hangot, és az ő vezérletével lényegében mintha vezetve és támogatva lennék.

  Mégegyszer köszönök mindent! Millió puszi! Vigyázz magadra!

  Zsuzsa 2018.11. 10.

 • 2019/01/10 at 10:34
  Permalink

  Kedves Teókám.
  Engem lenyűgöztél.
  Lenyűgözött egyrészt a szakmai elkötelezettséged az asztrológia iránt, a professzionalitásod.
  Másrészt lenyűgözött az a nyelvi kifejezésmódod, kompaktság és határozottság ahogyan közvetítetted a felfedezéseidet, belátásaidat.
  Végül az eredmények nyűgöztek le. Olyan felfedezéseket osztottál meg velem, amiket csak én tudok, vélek magamról, vagy amiket még csak nem is sejtettem, de amint kimondtad, egyértelművé vált a helyénvalósága.
  Az elemzési folyamatból különleges önismereti utazás bontakozott ki, más szándékokkal, belátásokkal, más célokkal és más élet-értelemmel jöttem ki Tőle! Ez az élmény mások számára is KIHAGYHATATLAN.
  Köszönöm szépen.

  J. Tamás 2019.01.10.

 • 2019/01/29 at 10:36
  Permalink

  Szia Teodóra!

  Nagyon jól éreztem magam tegnap nálad, amellett, hogy sok információval gazdagodtam, fel is töltődtem lelkileg, fizikailag meg jól elfáradtam. Ezért el is felejtettem elkérni a tegnapi hanganyagokat. Esetleg el tudnád küldeni nekem emailen? Nagyon örülnék neki, mert sajnos még az én memóriám se olyan jó, hogy mindenre emlékezzek és most, hogy még frissen él bennem szívesen meghallgatnám.

  Izgalommal várom, hogy mehessek két hét múlva és folytathassuk ezt az izgalmas utazást.

  Köszönettel:
  Szeghő Ági 2019.01.29.

 • 2019/02/28 at 10:38
  Permalink

  Kedves Teodóra,

  Csütörtökön voltam Nálad asztrológiai elemzésen, és meg szeretnélek kérni, hogy a hanganyagot küldd át légy szíves nekem. Nagyszerű volt az elemzés – sok megerősítést kaptam-, szeretném újra meghallgatni. Köszönöm szépen 🙂

  Péter 2019.02.28.

 • 2019/03/25 at 10:39
  Permalink

  Kedves Teo!

  Szeretnék Hozzád elemzésre elmenni.
  Mi ennek a módja?
  Nagyon sok jót hallottam Rólad és szeretném az életemet meg jobban kibontani, megérteni, mélységekbe belemenni, kihozni belőle, amit ki tudok, útkeresés, stb.
  Távolról téged tartalak a segítség adásra a legalkalmasabbnak.
  Várom a visszajelzésedet.

  Szia: Judit 2019.03.25.

 • 2019/03/31 at 10:41
  Permalink

  Kedves Teó!
  Nagyon jó volt veled beszélgetni, köszönöm a sok okosságot!

  Üdvözlettel:
  Mogyorósi Dorottya 2019.03.31.

 • 2019/04/08 at 10:56
  Permalink

  Kedves Teóka,
  Nagyon köszönöm, megkaptam a visszajelzés hangfelvételét a dropboxon, és le is töltöttem.
  Nagyon hasznos és tanulságos volt ez az alkalom is. Legközelebb pedig viszek pendrive-ot.
  vigyázz magadra,
  J. 2019. 04.08.

 • 2019/04/25 at 10:57
  Permalink

  Drága Teóka!

  Köszönjük szépen a hanganyagot ill. hogy csodálatos tudásodat és képességeidet rendelkezésünkre bocsátottad most már többedszerre is.
  Az elemzések csodálatosak, és minden bizonnyal égi áldás, hogy hozzád találtunk.
  Várjuk a következő találkozást.

  Szeretettel: V. Melinda 2019.04.25.

 • 2019/05/17 at 10:59
  Permalink

  Kedves Teó!
  Köszönöm szépen a mai napot, örülök, hogy elmentem hozzád ismét. Mindig sokat segítesz, jó, hogy ismerlek 🙂
  Mészáros Ildikó 2019.05.17.

 • 2019/05/25 at 11:00
  Permalink

  Kedves Teodóra!

  Köszönöm szépen az elemzést. Jó volt közösen gondolkodni a problémákról. Most sokkal könnyebbnek érzem magam, mert érzem, hogy a tanácsaid segítenek abban, hogy tovább tudjak lépni. 🙂

  Nagyon köszönöm
  Üdvözlettel:
  Móni 2019. 05.25 .

 • 2019/06/15 at 11:08
  Permalink

  Szia Drága Teóka!!!
  Remélem jól telnek a napjaid!
  Férjem is teljesen “oda van” az elemzésedtől ezért még jobban szeretlek 🙂 🙂 !!!!
  Örömmel gondolunk rád: Erika 2019.06.15.

 • 2019/06/17 at 11:04
  Permalink

  Kedves Teo,
  Hálás köszönetem a ZSENIALITÁSODÉRT!!!
  Minden pillanatát élveztem a professzionális elemzésednek.
  Elém toltál egy számomra kriksz-kraksznak tűnő kék és piros vonalak sokaságából álló úgynevezett térképet s hihetetlen információ áradat indult el Belőled.
  Mindenről, ami ÉN vagyok, ami VELEM kapcsolatos.

  A TUDÁSOD CSODA TEODORA ÉS TE MAGAD IS AZ VAGY:
  A Jó Isten áldása kísérje minden lépésedet!
  Ja, és köszönöm a csillagokat is. 🙂

  Szeretettel ölellek,
  Rabb Éva 2019.06.17.

 • 2019/07/05 at 11:12
  Permalink

  Kedves Teo!
  Rengeteg segítséget, jó tanácsot es ötletet, valamint érdekes történetet hallottam tőled.
  Asztrológusi hozzáértésed es nagyon magas szintű tudásod tagadhatatlan. Meg senkivel sem találkoztam, aki ilyen mélyrehatóan es részletesen tud elemezni.
  Pozitív kisugárzású, jószívű es humánus vagy, aki pszichológiai készségekkel is rendelkezik, valamint egy igazi polihisztor, aki úgy tűnik, barmely témához hozza tud szólni.
  Megtiszteltetés es nagy segítség Veled beszélgetni.
  Köszönök mindent!
  Dóri 2019.07.05.

 • 2019/07/20 at 11:13
  Permalink

  Kedves Teo ezt az égi üzenetet kaptam Neked, küldöm szeretettel. Hálás vagyok a csütörtöki napért és Érted!

  Teónak.

  Csillagokkal üzen Ő
  az egyetlen Teremtő
  S te olvasod üzenetét
  az ég láthatatlan szövetén.
  Az Egységet meglátod a Mindenségben
  A lélekfolyamatot a Teljességben
  Bolygók és csillagok súgnak,
  Végtelen vonalak áramolnak,
  Lélekfonalak összeolvadnak,
  Füledbe tündérek búgnak.
  Hajad lebben
  Lépted csendes
  Szolgálatod fényes,
  Szavad ékes.
  Kik hallgatnak, aranyat kapnak,
  Általad tudóvá válnak,
  Igaz útjukra állnak
  Feladatukat megértik
  Lelkület felébresztik,
  Látják már a lényeget
  A Teremtő bennük mit szeret.

  Hálával: Sándor Szilvi 2019.07.20.

 • 2019/09/19 at 13:17
  Permalink

  Kedves Teóka,
  Köszönöm szépen a mai napot. Elmondhatatlanul sokat segítettél-segítesz. Megerősítést kaptam sok helyen, és intést is, ahol szükséges. Igyekszem a legjobbat kihozni az évből, a legtöbbet adni az enyéimnek, mindenkinek. Olyan jó, hogy vagy nekem, és fordulhatok hozzád tanácsért, megerősítésért. Ez a tudat csodálatos. Pénzben kifejezhetetlen értékeket kapok tőled. Bízom benne, hogy a bölcs tanácsaidat megfogadva minden, amit megbeszéltünk a legjobban fog sikerülni.
  Szeretettel: Edit 2019.09. hó.

 • 2019/11/05 at 13:23
  Permalink

  Kedves Teodóra!
  Idén júliusban voltam Önnél elemzésen, és örömmel tudatom, hogy 10-12 éves szenvedés után végre, tanácsait megfogadva igencsak pozitív irányt vett az életem, méghozzá rekord sebességgel. Hálás köszönet a segítségért.
  Verdes Renáta
  2019. november

 • 2019/12/02 at 13:26
  Permalink

  Drága Teóka…
  Hálás a szívem érted, hisz annyi okosságot s bölcsességet ismerhettem meg Általad… szívből köszönöm… a Kolozs

 • 2020/01/09 at 13:36
  Permalink

  Kedves Teodóra
  Hálásan köszönök minden útmutatást és segítséget , amit az elemzésed által kaphattam, sokat segített és támogatott az életem új mederbe terelésében.
  Ezek a gondolatok juttattak odáig, hogy gyermekeimnek is megadhassam ezt a csodálatos lehetőséget, hogy megkaphassák az életükre szóló hasznos útmutatásokat.
  Hálás köszönettel: Turnai Tamás
  2020 január

 • 2020/02/05 at 13:40
  Permalink

  Hatalmas lendületet kaptam újra a te szolár elemzésed által.
  Minden, amit éreztem, de bizonytalansággal töltött el, most tiszta sor lett előttem .
  A tavaszi szolár is tökéletes segítség volt számomra, és tapasztalatból tudom, hogy amit te kiolvasol, az működik.
  Több erőt és lendületet érzek a terveim megvalósításában.

  Köszönöm: Johanna
  2020 február

 • 2020/03/05 at 13:43
  Permalink

  Szervusz Teó!
  Emlékszel rám, ugye? Azért írok, mert épp valami okból odajutottam, hogy elővettem az általad 2-3 éve készített asztrológiai elemzésemet (még tegnap elkezdtem hallgatni, és ma este fejezem be), és egyszerűen lehidalok, hogy bizonyos dolgok milyen szinten manifesztálódtak az életemben azóta, amikre 3 éve még csak a szemöldökömet vonogattam. Tényleg úgy arcul csapott a felismerés, hogy ez az, erről beszéltél nekem te akkor, ezt élem most. Csak ezt akartam megosztani veled.
  2020 március

 • 2020/04/05 at 13:44
  Permalink

  Hogy vagy a járvány idején édes drága szeretett Teo kedves Asztrológusom, Nemzeti Kincs, a Világ örökség része…???
  Szeretettel gondolok Rád:
  Ganda
  2020 április

 • 2020/05/20 at 13:45
  Permalink

  Tisztelt csoporttagok!
  Ha megengeditek, Teo néninek, írnék egy kis,, ajánló levelet”.
  Jómagam is igényebe vettem Teo néni tudását. Első körben, egy négy!!! azaz 4!!órás elemzést kaptam, tehat 4 órán keresztül beszélt arról, hogy mit lat az elemzésemben. Második felvonás, pedig kb 2 es fel óra hosszan tartott.
  Mindent meg lehet tudni, de foleg azt, hogy a lélek alapján egészség területén mire kell figyelni!!!
  Reszemről Teo neninek egy virtuális ölelés, nagyon sokat segített!! 😊♥️
  Köszönöm!!!
  Marczell Bendegúz
  2020 május

 • 2020/08/06 at 13:51
  Permalink

  Kedves Teo,
  Szeretném megköszönni a konzultációt. Mint mindig, sok támpontot kaptam a helyzetértékeléshez és a döntéseimhez. Felemelő, amit mondasz, érezhető, hogy nagy tudásod van. Végig éreztem, hogy a kapott információk hitelesek, mennyei ihletésből születnek és azt is, hogy flow-ban, áramlatban vagyunk.
  Czippán Katalin
  2020 augusztus

 • 2020/09/15 at 13:53
  Permalink

  Kedves Teodóra!

  Először is szeretném megköszönni azt az átfogó, lelkiismeretes elemzést, amit kaptam!
  Egészen hátborzongató érzés volt vissza hallani azokat az életeseményeket, jellemvonásokat, összefüggéseket, amik eddig velem történtek, úgy, hogy nem is ismertük egymást!
  Köszönöm, hogy a rám váró feladatokat nem fenyegetésként, hanem lehetőségként mutattad meg! Számomra ez biztonságot adott, és megerősített abban a hitemben, hogy mindezek tudatában jobbá formálhatom az életem! Őszinte tisztelettel tölt el, az az alázat, szakmai tapasztalat és segítőkészség, amivel a munkádat, hobbidat, hivatásodat végzed!
  Remélem, hogy a hallottakat a javamra tudom fordítani.
  Az biztos, hogy te egy olyan asztrológus vagy, aki képes felmutatni és bizonyítani ennek a nagy tudást igénylő szakmának a komoly értékét, és fenntartani annak a becsületét.
  Még egyszer mindent köszönök neked:
  Gina K. Gyöngyvér
  2020. szeptember

 • 2020/11/05 at 13:54
  Permalink

  Kedves Teo!
  Köszönöm azt a sok-sok órát, amit velem töltöttél.
  A horoszkópomat elemezve segítettél megerősíteni abban, hogy betöltöm a sorsfeladatomat, hogy erre a pályára vagyok predesztinálva és az út, amin járok helyes, reményeim szerint nem tértem le róla. Továbbá megerősítettél abban, hogy a megérzéseimre a jövőben is mindig hallgassak.
  Egy végtelenül objektíven látó, ugyanakkor finom radarokkal rendelkező, igazán intuitív személyiség vagy, rtg szemeiddel a vesémig látsz. Azonnal érzékeled az emberi minőséget, személyiségjegyek tűpontos meghatározására vagy képes. Sok emberrel és emberi sorssal találkozhattál már, nyilván ez is hozzájárult ahhoz kifinomuljanak ezen képességeid. Ami pedig az elemzést illeti, ilyen profizmussal még nem találkoztam.
  Még egyszer nagyon szépen köszönöm a rám szánt idődet.
  Szeretettel ölellek:
  Gyöngyi
  2020. november

 • 2021/01/02 at 15:34
  Permalink

  Drága Csillagom, világíts nekem egész életemben 🙂
  Nagyon meleg szeretettel és tisztelettel ölellek:
  Edit

 • 2021/02/07 at 15:35
  Permalink

  Köszönöm a “szembesítést”, a reveláció erejével hatott rám!
  Sok megélt /vagy meg nem élt/ esemény – aminek hatására alakultam, gazdagodtam, vagy éppen megtorpantam – most a segítségeddel a helyére került az eddigi életem történetében.
  De – ami még fontosabb – az elkövetkező életszakaszomhoz is elláttál bőven útravalóval, tovább lendítettél a tétova állapotomból, utat jelöltél ki, ami a koromat és a személyiségemet figyelembe véve távlatokat nyit meg, és erőt ad, hogy a küldetésemet teljesítsem.
  Örülök, hogy engedtem a láthatatlan erők sugallatának, és hozzád fordultam.
  Még egyszer köszönöm!
  Kívánom, hogy úgy, ahogy nekem, még sok embernek tudj ilyen sikeresen segíteni a tudásod által!

  Szeretettel:
  Margó

 • 2021/04/08 at 15:37
  Permalink

  Kedves Teo!

  Nagyon szépen köszönöm, hogy elküldted nekem a hanganyagokat!
  Már le is töltöttem mindegyiket és kiválóan hallgathatóak.
  Igazán értékes kincs rejtőzik minden bölcs mondatod mögött.
  Őszintén remélem, hogy az újra hallgatások által még többre lelhetek, amelyeket elsőre talán még nem tudtam feltárni.
  Természetesen, már így is becses mértékű értékekkel gazdagodtam a kedves nagylelkűséged és a velem kapcsolatos meglátásaid által.
  Amit kaptam tőled az maga a Tisztánlátás. De a megértés következtében megjelent bennem egy Rejtélyes Önbizalom.
  Persze eddig is láttam magamban a képet, de homályosan, sejthetően.
  És ez a különös önbizalom talán azért különös számomra, mert ez úgy tűnik, mintha én magam lennék. Úgy érzem, hogy nem egy mentális, érzelmi, pszichológiai érzületű dologról van szó, amely a szó csekély értelmében egyik napról a másikra tova száll. Talán ez a valódi forma. A legtisztább és a legserényebb alakzatom lenyomata, mert pillanatok alatt belém ivódott. Derűs, könnyed és csendes léptű.
  A vizen jár, egyensúlyban az elemekkel.
  Rájöttem igazából, hogy még csak most kezdődik el egy olyan út felfedezése, amelyhez erre az elemzésre volt szükségem.
  Ha mondhatom, hogy életem egyik legjobb döntése volt, hogy megismerhettelek, Teo, akkor még mindig kevésnek érzem ezt szóval győzve.

  Drága Teo, hálásan köszönök neked mindent!
  Legyen szép napod! 🙂
  Nikolasz

 • 2021/05/10 at 15:38
  Permalink

  Teodóra,
  nagyon segítőkész voltál már a kezdetektől, mindent részletekbe menően elmagyaráztál amitől tényleg azt éreztem, fontos számodra, hogy én is lássam az asztrológiai összefüggéseket. Az első, bemutatkozó találkozónk után hosszan gondolkoztam, hogy kitől tudhatsz rólam ennyi mindent, de a második találkozón olyan részleteket is elmondtál, amiről csak nagyon kevesen tudnak, így teljesen eloszlattad a kételyeimet az asztrológia valóságot tükröző képességeit illetően.
  Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy eljusson hozzád
  Egy olyan élményben lehet részük, ami segít megérteni a múltat és a jelent , irányt és motivációt ad a jövőnek anélkül, hogy beleszólna, vagy mélységében befolyásolná azt. Én milliószor hálás vagyok neked Teó, és tudom, hogy a későbbiekben is fogom a segítségedet kérni.
  Szívélyes üdvözlettel:
  Roberta

 • 2021/06/02 at 15:40
  Permalink

  Kedves Teó,

  Épp most olvastam, hogy végre hirdetsz a belgiumi magyarokon is! Nagyon helyes!
  Sok sikert kívánok hozzá! Van ott már mindenféle (családállítás, jóga, pszichológus) szolgáltatás, de azokban nem nagyon bíznék (tisztelet a kivételnek). Kellett már egy igazi tudós is, aki érti is, amit csinál.

  Minden szépet és jót! Remélem jól vagy, szerencsésen átvészelted a Covid eddigi hullámait. És reméljük jó év vár ránk (ez a mostani elég érdekes).
  Szeretettel gondol rád mindenki a családból.
  Szia:
  Szilvi.

 • 2021/07/20 at 15:41
  Permalink

  Kedves Teodóra!

  Nagyon szépen köszönöm ezt az elemzést neked, nagyon sok mindenben érdekes és új dolgokat mondtál. A hittel, az ezotéria világával, valamint a napi jócselekedetekkel és azoknak az írásával, mindenképp foglalkozni fogok a jövőben.
  Volt olyan is, amit már feltételeztem magamról, de ez a külső megerősítés még inkább igazolta az érzéseimet (művészet). Volt egy-két rész, amikor nagyon meglepődtem, hogy ezt is és azt is kimondod, ami ráadásul igaz volt az életemben.
  Látszik, hogy lelkes vagy és jó vagy ezekben az elemzésekben. 🙂

  Vannak bőven fejlesztendő területek az életemben, de a tanácsaid, útmutatásaid alapján remélem sikerrel megugrom az akadályokat és haladok előre.

  Már egy barátnőmnek ajánlottalak is. 🙂

  Várom majd a hanganyagokat. 🙂

  Sikerekben gazdag évet kívánok és csak ismételni tudom magamat, hogy gyógyulást a karodhoz!

  Üdv,
  Kata

 • 2021/09/15 at 15:43
  Permalink

  Kedves Teodóra!

  Megbízható, magas szintű szakmai tudással rendelkező asztrológussal találkoztam a személyedben. Sok számomra fontos információt megosztottál velem! Köszönöm szépen Teddy
  Viszem hozzád a kisfiamat is, nagyon kiváncsi vagyok az elemzésére.

  Sándor Adrienn

 • 2021/10/10 at 15:45
  Permalink

  Kedves Teo!
  Halas vagyok a gondolataidert, tanacsaidert, a melyrehato meglatasaidert, ami 7 even at elkisert, tamogatott! Kivanom, hogy jó eroben, egeszsegben tartson Teged a Joisten, hogy bolcs szemelyed és gondolataid sok sok eletet segithessenek meg!
  Udvozlettel
  Berni

 • 2021/11/06 at 15:46
  Permalink

  Szia Teo!

  A minap elővettem a jegyzeteimet, amit anno 3 èvvel ezelőtt leìrtam. Ledöbbentő ès teljesen igaz minden amit akkor mondtál nekem.
  Most ùjra szeretnèk veled beszèlni. Nagyon sürgős lenne.
  Sziaaaa:
  Hajnalka

 • 2022/01/06 at 15:48
  Permalink

  Kedves Teò!
  Szeretnèm megköszönni Neked mèg egyszer a konzultàciòt!
  Tűpontos volt minden, amit mondtàl. Voltunk a St.Michelle tèren is amit te ajánlottál, nagy èlmèny volt, hatalmas belső megèlès. Hàla Már ajánlottalak is a barátnőmnek.
  Szia:
  Hajni.

 • 2022/03/21 at 15:49
  Permalink

  Kedves Teodóra,

  Körmendy Viktória vagyok, 2012 ben jártam Nálad radix elemzésen.
  Most újra meghallgattam a több mint 3 órás anyagot.
  Egészen különleges, mondhatni rendkívüli *olvasás * volt ez, amit akkor még nem is tudtam talán sejtettem
  Szeretném nagyon nagyon megköszönni Neked, a sok sok értékes tudást, a bölcsességet melyet ez az anyag üzen számomra.
  Rengeteg dolgot megtapasztaltam megéltem azokból amire felhivtad a figyelmemet, biztatást segítséget adtál.
  Remélem jó egészségben vagy és változatos, izgalmas és tapasztalással téli életet élsz most is.
  Szeretettel üdvözöllek
  Viktória

 • 2022/04/08 at 15:50
  Permalink

  Kedves Teodóra! Meghallgattam még egyszer az asztrológiai elemzést. Nagyon nagyon sok igazságot mondtál! Nagyon nagy tudásod van! Sok mindenre rávilágítottál,sok mindent megértettünk általa. Köszönjük szépen! Nagyon hálásak vagyunk ezért. Máskor is keresni foglak!
  Szia:
  Márti

 • 2022/05/02 at 15:51
  Permalink

  Szia Teó.
  Nagyon jó érzéssel töltött el az a 3 óra amit nálad töltöttem.
  Merem állítani, hogy ezekben az órákban tanultam a legtöbbet magamról eddigi életem során.
  Szeretettel gondolok Rád:
  András

 • 2022/06/02 at 15:52
  Permalink

  Kedves Teodóra !
  Koszonom ezt a fantasztikus élményekben gazdag egyutt eltöltött idot!Nagyon sok es josagos erot,inspirációt kaptam!
  Meg mindig a hatása alatt vagyak!

  Azt szeretnem megkerdezni ha lehet es nem zavarlak vele,ha lesznek,lennenek kerdeseim( mert biztosan hogy lesznek)hogy,mikor,es hogyan tehetem fel őket?
  Hogy lehet kapcsolatba kerulni veled ujra?
  Várom mielőbbi válaszodat.
  Sziaaa:
  Katalin

 • 2022/07/02 at 15:53
  Permalink

  “Radix és Solar olvasáson voltam Teónál. Sok különböző asztrológiai elemzésen voltam már Magyarországon és külföldön is, de még soha senki nem elemzett ennyire pontosan. Megdöbbentő volt, és hihetetlenül nagy segítséget nyújtott az életemben minden téren. Teó nagyon alapos, lelkiismeretes, hatalmas tapasztalata és tudása van, és a szívéből akar segíteni az embernek. Az én életemet teljesen megváltoztatta, illetve megerősítette a bennem lévő, akár a mélyben szunnyadó irányokat is, amiken az elemzések után bátran,önbizalommal és hittel haladok. Teljes szívemből ajánlom mindenkinek, aki jobban meg akarja ismerni önmagát és a benne szunnyadó erőket, hajlamokat, vágyakat, el van akadva valahogy az életében, vagy nem látja a kiutat bizonyos élethelyzetekből vagy problémákból.”

  Jó munkát kívánok.
  Szeretettel gondolok Rád: Teó
  Viktória

Leave a Reply